SOUNDSRIGHT
Kompetencer

Kompetencer

Live Lyd

Snart 20 års erfaring med at hjælpe bands, orkestre og artister med at få deres udtryk godt ud over scenekanten og ud til publikum. Alt fra systemdesign til valg og placering af mikrofoner, den gode lydprøve og det færdige mix er vigtige dele af en performance og spiller alle ind på resultatet. Fokus på den gode process gør at vi altid kommer effektivt men behageligt i mål uden stress eller usikkerhed, hvilket giver musikerne ro til at yde deres bedste når publikum står forventningsfulde klar i salen.

Live Streaming

Live streaming af møder, præsentationer eller koncerter. Skal dit budskab ud til et større publikum, eller er det ikke muligt for alle at mødes fysisk, så kan en live stream være den bedste mulighed for at kommunikere hurtigt og personligt. SOUNDSRIGHT kan hjælpe med gode streamingløsninger i mange størrelser, og det behøver ikke vælte budgettet.

Vi leverer knivskarpt billede fra et eller flere statiske, bemandede eller fjernstyrede kameraer, god lyd på streamen, samt mulighed for integration af skype, zoom, teams, live chat og afstemninger,, afvikling af forudoptaget materiale og optagelse til senere brug. Skriv for pris og muligheder.

Lyddesign

I teaterets verden indgår mange elementer i det endelige udtryk. Dialogmix, musikmix skal på plads og tilpasses de tekniske forhold. Baggrundslyde, foley og effekter skal optages og tilpasses, og måske skal der komponeres jingles eller overgange, og det hele skal passe ind i det samlede udtryk. SOUNDSRIGHT tilbyder en unik sammensætning af kompetencer og erfaring med alt dette og meget mere til at sætte et præg på enhver forestilling, binde det hele sammen og få det tekniske til at spille perfekt sammen med musik og skuespil.

Lydteknik

Udarbejdelse af lydtekniske løsninger kan se ud på mange måder. SOUNDSRIGHT kan hjælpe og vejlede med sammensætning, indkøb, opsætning af og oplæring i brugen af lydteknisk udstyr til orkestre, musikere, skoler, teatre, tournéer m.m.

AV og Video

Video er en større og større del af mange forestillinger i dag, og giver unikke muligheder for at udnytte scenerummet, såvel som til installationer eller en hvilken som helst situation hvor man har brug for at kommunikere til mange mennesker på én gang. SOUNDSRIGHT har mange års erfaring med brug af video i teater- og kunstsammenhæng, som i opsætning og afvikling af konferencevideo og storsskærmsproduktioner af enhver art.

Custom Elektronik

Knapper eller sensorer som skal styre andet udstyr, eller få noget til at ske på kommando eller aktuatorer som reagerer på analoge eller digitale signaler kan fremstilles på bestilling. SOUNDSRIGHT har tidligere lavet løsninger til muséer, installationskunst, events, game shows og musikstyring af lys og video. Kun fantasien sætter grænser, og ofte er det billigere end man tror. Der benyttes bl.a. RaspberryPI, Arduino, ESP8266 og 3D print. Løsningerne kan oftest bygges ind i eksisterende udstyr eller instrumenter, og programmeres til at reagere som man ønsker. Giv et kald og hør om mulighederne.

Komposition, Speak og Indspilning

SOUNDSRIGHT hjælper gerne, hvis der er behov for komposition, indspilning eller mix af speak, vokal- eller instrumentaltracks, hvad enten det er med Jonas selv, musikere fra netværket eller jer selv der spiller, skriver eller synger. Optagelser kan foretages på location eller i lille studie i Glostrup. Der komponeres også gerne musik til specifikke sammenhænge. Stilen er pop, folk og singer/songwriter på dansk og engelsk. Tag kontakt for lydeksempler eller en uforpligtende snak.